Запечена відбивна
- Телятина (відбивні) 2 шт.
- Бульйон м’ясний 0.5 скл.
- Гриби 100 г
- Сир твердий тертий 2 скл.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Масло вершкове 1 ст.л.
- Соєвий соус 1 скл.
- Борошно пшеничне 2 скл.
- Чебрець 1 ст.л.
- Перець чорний
- Сіль
Цибулю крупно порубати, гриби нарізати скибочками, солодкий перець - кубиками. Спасерувати цибулю, гриби і перець на вершковому маслі, додати соєвий соус, борошно, перемішати, влити бульйон, варити на слабкому вогні 10 хв. Посолити, поперчити, додати чебрець.
Відбивні посолити, поперчити, обсмажити на маргарині по 5 хвилин з кожного боку, потім перекласти на деко, посипати тертим сиром.
Запікати в духовці, доки сир не розплавиться.
Подавати з грибною сумішшю, оформивши зеленню.
http://recepti.biz.ua салаты мясные блюда
Слоеный пирог с фруктами фотоПироги на любой вкус. Классические и современные рецепты с пошаговыми фото
ЗдесьПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Миллион меню кремы для украшения тортов www.recepti.biz.ua
Салат Баклажан в майонезе www.recepti.biz.ua
recepti.biz.uaВкусные быстрые и простые Рецепты Соусов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter