Запечена у фользі скумбрія
723
інгредієнти:
- Скумбрія (свіжоморожена) 2 шт.
- Яйце 2 шт.
- Сир твердий (чеддер) 40 г
- Гірчиця (суха) 0.5 ч.л.
- Петрушка
- Лимон (сік і цедра) 0.5 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Для начинки яйця відварити і дрібно нарізати.
Сир натерти на крупній тертці.
Петрушку нарізати. Із половини лимона зняти цедру і вичавити сік.
Змішати у мисці яйця, сир, сік і цедру лимона, петрушку, додати гірчицю, посолити, поперчити.
Рибу почистити, промити, обсушити паперовою серветкою.
Зробити на рибі по 3 глибоких діагональних надрізи з кожного боку. Посолити, поперчити.
Вкласти усередину риби приготовлену начинку.
Загорнути кожну у фольгу, покласти на деко і запікати в духовці при 180 градусах 20-25 хвилин.
Рецепты панакоты с фотоКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Вкусные рецепты для похудения: кулинария блюда из печени. Блюда - Серий: 226.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі