Запечена у фользі скумбрія

ДРУГІ СТРАВИ
620 Запечена у фользі скумбрія
Фото - Запечена у фользі скумбрія
інгредієнти:
  • Скумбрія (свіжоморожена) 2 шт.
  • Яйце 2 шт.
  • Сир твердий (чеддер) 40 г
  • Гірчиця (суха) 0.5 ч.л.
  • Петрушка
  • Лимон (сік і цедра) 0.5 шт.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)

Запечена у фользі скумбрія інгредієнти Для начинки яйця відварити і дрібно нарізати.

Запечена у фользі скумбрія Сир натерти на крупній тертці.

фото Запечена у фользі скумбрія Петрушку нарізати. Із половини лимона зняти цедру і вичавити сік.

Змішати у мисці яйця, сир, сік і цедру лимона, петрушку, додати гірчицю, посолити, поперчити.

Запечена у фользі скумбрія Скумбрія Рибу почистити, промити, обсушити паперовою серветкою.

Зробити на рибі по 3 глибоких діагональних надрізи з кожного боку. Посолити, поперчити.

Вкласти усередину риби приготовлену начинку.

Запечена у фользі скумбрія Яйце Загорнути кожну у фольгу, покласти на деко і запікати в духовці при 180 градусах 20-25 хвилин.

Запечена у фользі скумбрія Сир твердий

Рецепты панакоты с фотоКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Вкусные рецепты для похудения: кулинария блюда из печени. Блюда - Серий: 226.

приготовление торта медовика

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter