Запечена у фользі скумбрія
	
					823				
		
		
				
				
				
				
		
			
				
					
			
			
			
			
	
				 
			
		
				
					
				
			
				
				
		
	
	
			інгредієнти:
- Скумбрія (свіжоморожена) 2 шт.
 - Яйце 2 шт.
 - Сир твердий (чеддер) 40 г
 - Гірчиця (суха) 0.5 ч.л.
 - Петрушка
 - Лимон (сік і цедра) 0.5 шт.
 - Сіль
 - Перець чорний (мелений)
 
 Для начинки яйця відварити і дрібно нарізати.
 Сир натерти на крупній тертці.
 Петрушку нарізати. Із половини лимона зняти цедру і вичавити сік.
Змішати у мисці яйця, сир, сік і цедру лимона, петрушку, додати гірчицю, посолити, поперчити.
 Рибу почистити, промити, обсушити паперовою серветкою.
Зробити на рибі по 3 глибоких діагональних надрізи з кожного боку. Посолити, поперчити.
Вкласти усередину риби приготовлену начинку.
 Загорнути кожну у фольгу, покласти на деко і запікати в духовці при 180 градусах 20-25 хвилин.
![]()
Рецепты панакоты с фотоКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Вкусные рецепты для похудения: кулинария блюда из печени. Блюда - Серий: 226.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
			Показати коментарі