Запечeна у духовці качка із соусом із агрусу
- Качка 2 кг
- Сік лайма (лимона) 1 шт.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Пластівці вівсяні 125 г
- Масло вершкове
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Зелень 2 ч.л.
- Віскі (бульйон) 2 ст.л.
- Сік шпинату 300 мл
- Вино сухе біле 150 мл
- Агрус 225 г
- Цукор 50 г
- Сіль
- Перець
Обсушити качку зсередини і зовні, скропити лимонним соком, посолити, поперчити.
Вівсяні пластівці просушити у духовці, нагрітій до 150-160°C, 10-15 хвилин.
Змішати всі інгредієнти для начинки: пластівці, 25 г масла, цибуля, зелень, віскі.
Начинити качку.
Скріпити гарно всі отвори "шпажками" (зубочистками). Обмазану жиром качку помістити у форму для запікання. Запікати у нагрітій до 200°С духовці із розрахунку 20-25 хвилин на півкілограми качки (приблизно 1 година 30 хвилин-1 година 40 хвилин), час від часу поливаючи соком, що накопичується на дні форми. Приблизно через 50 хвилин запікання виделкою злегка наколоти грудку качки.
Шпинат відварити 15 хвилин у 150 мл води. Відвар процідити, попередньо добре віджавши шпинат. Отриманий шпинатовий сік змішати із вином, агрусом, цукром та 3 ст. л. розтопленого масла. Варити доки агрус не стане м'яким. Приготувати пюре у блендері. Додати цукор.
Дістати курочку із духовки і викласти на тарілку.
Розрізати качку на 4 частини (разом із начинкою).
Подавати разом із соусом із агрусу.
Рецепты приготовления блюд: рецепты приготовления шубы. Настоящий суп харчо с фото.
Песочный пирог с яблоками и корицейпесочный пирог с яблоками
Рецепт торта медовика видеоРецепты и советы
recepti.biz.ua заварной крем рецепт наполеон
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter