Запечeна цвітна капуста з печерицями
- Капуста цвітна 500 г
- Печериці 400 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Сухарики
- Сметанa 5 ст.л.
- Сир м´який 150 г
- Цукор
Цвітну капусту відварити до напівготовності у злегка підсоленій і за смаком підсолодженій воді.
Печериці помити, розрізати на половинки, викласти у форму.
Цибулю нарізати півкільцями, викласти на печериці.
Болгарський перець півкільцями - на цибулю.
Злегка посолити, поперчити, і викласти цвітну капусту, розібрану на суцвіття.
Сухарики подрібнити в блендері.
Капусту і овочі полити сметаною.
Посипати сухарями і натертим сиром
Запікати в розігрітій до 200 градусів духовці до золотистого кольору (приблизно 25-30 хвилин).
Рецепты Приготовления - рецепты приготовления мясных салатов. Готовим со вкусом.
ТутГруша - сорта, посадка, уход, фотографии. Энциклопедия растений с фото
Торт вышиванка рецептСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты
Готовим со вкусом: салаты с белыми грибами рецепты. Купить Белые грибы, цены.
Рецепты консервированных салатовКулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter