Запечeна цвітна капуста з печерицями

ДРУГІ СТРАВИ
1039 Запечeна цвітна капуста з печерицями
Фото - Запечeна цвітна капуста з печерицями
інгредієнти:
  • Капуста цвітна 500 г
  • Печериці 400 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Перець болгарський 1 шт.
  • Сухарики
  • Сметанa 5 ст.л.
  • Сир м´який 150 г
  • Цукор

Запечeнная кольорова капуста з печерицями, під сирною скоринкою інгредієнти Цвітну капусту відварити до напівготовності у злегка підсоленій і за смаком підсолодженій воді.

Запечeнная кольорова капуста з печерицями, під сирною скоринкою Печериці помити, розрізати на половинки, викласти у форму.

фото Запечeнная кольорова капуста з печерицями, під сирною скоринкою Цибулю нарізати півкільцями, викласти на печериці.

Запечeнная кольорова капуста з печерицями, під сирною скоринкою Капуста кольорова Болгарський перець півкільцями - на цибулю.

Запечeнная кольорова капуста з печерицями, під сирною скоринкою Печериці Злегка посолити, поперчити, і викласти цвітну капусту, розібрану на суцвіття.

Запечeнная кольорова капуста з печерицями, під сирною скоринкою Цибуля ріпчаста Сухарики подрібнити в блендері.

Запечeнная кольорова капуста з печерицями, під сирною скоринкою Перець болгарський Капусту і овочі полити сметаною.

Запечeнная кольорова капуста з печерицями, під сирною скоринкою Сухарики Посипати сухарями і натертим сиром

Запечeнная кольорова капуста з печерицями, під сирною скоринкою Сметанa

Запечeнная кольорова капуста з печерицями, під сирною скоринкою Сир м'який Запікати в розігрітій до 200 градусів духовці до золотистого кольору (приблизно 25-30 хвилин). 

 

Рецепты Приготовления - рецепты приготовления мясных салатов. Готовим со вкусом.

ТутГруша - сорта, посадка, уход, фотографии. Энциклопедия растений с фото

Торт вышиванка рецептСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты

Готовим со вкусом: салаты с белыми грибами рецепты. Купить Белые грибы, цены.

Рецепты консервированных салатовКулинарные рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter