Запечeна цибуля порей у беконі
- Цибуля порей 3 шт.
- Бекон
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Кубик бульйонний 2 ч.л.
- Сир (Філадельфія, зі смаком трав) 3 ст.л.
- Вершки 100 г
Цибулю-порей добре вимити, розрізати на 3 частини і обмотати беконом.
Обсмажити цибулю 5 хвилин в сковороді на оливковій олії. Додати 200 мл води, вершки і сухий бульйон. Дати закипіти і варити на маленькому вогні 10 хвилин. Додати "Філадельфію".
Викласти всe у форму для запікання і поставити в розігріту духовку на 225 градусів. Запікати 15 хвилин.
Рецепты блюд из рыбы пелядь www.recepti.biz.ua
Инструменты для приготовления канапе здесь
Торт с вишней - рецепт торту пяна вишня. Рецепты Тортов.
recepti.biz Как приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Купить мясные продукты - приготовление домашней мясной колбасы. Купить оболочку для изготовления.
Невероятно вкусные рецепты блюд: чанахи рецепт. Рецепты грузинской кухни.
Праздничные блюд сайты кулинарныеКулинарно-домашний сайт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter