Запечeна цибуля порей у беконі

ДРУГІ СТРАВИ
658 Запечeна цибуля порей у беконі
Фото - Запечeна цибуля порей у беконі
інгредієнти:
  • Цибуля порей 3 шт.
  • Бекон
  • Олія оливкова 2 ст.л.
  • Кубик бульйонний 2 ч.л.
  • Сир (Філадельфія, зі смаком трав) 3 ст.л.
  • Вершки 100 г

Цибулю-порей добре вимити, розрізати на 3 частини і обмотати беконом. 

Обсмажити цибулю 5 хвилин в сковороді на оливковій олії. Додати 200 мл води, вершки і сухий бульйон. Дати закипіти  і варити на маленькому вогні 10 хвилин. Додати "Філадельфію". 

Викласти всe у форму для запікання і поставити в розігріту духовку на 225 градусів. Запікати 15 хвилин.

Рецепты блюд из рыбы пелядь www.recepti.biz.ua

Инструменты для приготовления канапе здесь

юлия высоцкая рецепт кулича

Торт с вишней - рецепт торту пяна вишня. Рецепты Тортов.

recepti.biz Как приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Купить мясные продукты - приготовление домашней мясной колбасы. Купить оболочку для изготовления.

Невероятно вкусные рецепты блюд: чанахи рецепт. Рецепты грузинской кухни.

Праздничные блюд сайты кулинарныеКулинарно-домашний сайт