Запечена тріска
- Тріска (філе) 600 г
- Цукіні 2 шт.
- Помідор 240 г
- Перець болгарcький (зелений) 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Томатна паста 4 ч.л.
- Бульйон (овочевий) 150 мл
- Олія оливкова
- Орегано
- Спеції (сіль, перець)
Цукіні нарізати кружечками.
Зелений перець часточками, помідор і цибулю дрібно.
Збризнути каструлю оливковою олією і на повільному вогні обсмажити цибулю до прозорості (3 хвилини).
Розвести в окропі (150 мл) овочевий кубик. Або зварити бульйон. Для цього покласти у 150 мл води моркву, селеру і болгарський перець. Варити хвилин 15.
Додати до готової цибулі томати, цукіні і зелений перець.
Процідити бульйон.
Додати 4 чайних ложки томатної пасти. Перемішати.
З'єднати з овочами. Тушкувати на маленькому вогні 2 хвилини.
Прогріти духовку до 190 градусів.
Збризнути форму оливковою олією і перекласти овочі.
Рибу очистити і нарізати.
Укласти рибу на овочі, приправити орегано, посолити і поперчити.
Накрити фольгою і відправити в духовку на 20 хвилин або до готовності.
Рецепт сирника з макомИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Здесьяк варити уху
Натуральное мясо для питомцев: салати з курячим мясом. Поилки для домашней птицы.
recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты
Рецепт Бисквита В Мультиварке - салат из моря продуктов. Сеть магазинов Да.
Мультиварка Philips - новые рецепты тортов с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter