Запечена телятина з помідорами і чорносливом
- Телятина (вирізка) 300 г
- Помідор 2 шт.
- Сир твердий 150 г
- Чорнослив (сушений, без кісточок) 8 шт.
- Майонез 2 ст.л.
- Часник 5 зуб.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Спеції
Телячу вирізку нарізати на порційні шматки упоперек волокон.
М'ясо злегка відбити. Взяти чорний і червоний перець. Часник вичавити через прес, додати до нього натерту на дрібній тертці цибулину. Цією сумішшю полити м'ясо.
Замочити чорнослив в гарячій воді (не окропі) хвилин на 10-15, щоб він став м'яким. Потім нарізати його на дрібні шматочки. Взяти будь-який твердий сир. Натерти його на тертці і змішати з чорносливом.
У цю суміш додати трохи майонезу, щоб вийшла в'язка маса.
М'ясо викласти у силіконову форму, зверху покласти нарізані скибочками помідори. Якщо помідори великі - нарізати на четвертинки. При бажанні можна додати дрібно нарізаний болгарський перець - краще зелений.
Зверху викладається сирно-чорносливова маса. Все відправити на невеликий вогонь (близько 200 градусів) в духовку.
Запекти страву до золотисто-коричневої скоринки.
Подавати з картопляним пюре.
Как приготовить вкусный шашлык - приготовление пасты в мультиварке. Выпечка В Мультиварке Рецепты.
www.recepti.biz.ua Холодные закуски к столу рецепты
Рецепты пляцков с фотоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
рецепты салатов на новый год с фотографиями
Очень вкусные кексы: кокосовые кексы рецепт. Кондитерские формы.
Купить апельсины, цены: салаты с апельсинами рецепты. Рецепты салатов на любой вкус.
Майонез на молоке домашнийПроизводство майонеза
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter