Запечена телятина із помідорами
- М´ясо (вирізка) 1.5 кг
- Помідор 3 шт.
- Сіль
- Перець чорний
- Кріп
- Сир твердий
Вирізку помити і нарізати на порційні шматки.
Посолити, поперчити.
Обсмажити до золотистої скоринки із двох боків на олії.
У форму для запікання викласти шматочок м'яса, шматочок помідора і т. д. Форму не змащувати. Усе буде готуватися у власному соку.
Скибочки сиру нарізати на невеликі шматочки і викласти зверху на м'ясо із помідорами.
Випікати у попередньо розігрітій духовці до 180 градусів близько 1 години, не допускати підгоряння сиру.
При подачі посипати свіжим кропом.
Зеленый борщ Украинский рецепт. Украинский борщ рецепт.
Торт без выпечки из печенья. Кулинария торт без выпечки.
Каллы из мастики пошагово с фотокаллы из мастики
Вкусные рецепты с фото - как испечь пирог с тыквой. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Рецепт рыба на паруКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter