Запечена телятина
866
інгредієнти:
- Телятина 500 г
- Капуста цвітна
- Горох
- Морква
- Квасоля
- Бульйон
- Жир
- Борошно
- Сік лимонний
- Сир твердий (тертий)
- Сухарі (мелені)
- Масло вершкове
Нарізати м'ясо упоперек волокон на маленькі шматочки, посипати сіллю і скропити лимонним соком, потім перекласти на змащену маслом вогнетривку посудину.
Проміжки між шматочками м'яса можна заповнити овочами.
Жир розтопити, прогріти в ньому борошно до золотистого відтінку, потім долити молоко, проварити.
Полити м'ясо густим соусом, посипати змішаним із меленими сухарями сиром і зверху покласти шматочки масла.
Потім поставити в гарячу духовку і запекти до появи золотистої скоринки.
Подати на стіл у гарячому вигляді.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі