Запечена свиняча лопатка
1169
інгредієнти:
- Свинина (лопатка) 5 кг
- Сіль
- Перець чорний
- Гірчиця
- Мед
- Часник
М'ясо натерти сіллю і перцем, залишити на пару годин, потім додати 4 ст. л. гірчиці і 3 ст. л. мeду, перемішати.
На м'ясі зробити розрізи і добре обмазати сумішшю гірчиці з мeдом, покласти у мішок для запікання і залишити на ніч.
Запікати при 200 градусах 2,5-3 години, потім вимкнути духовку і відкрити поверхню, щоб зарум'янилося.
Маковый торт со сметанным кремомТорты и пирожные на заказ
Рецепт торт наполеон в домашних условияхПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі