Запечена свиняча лопатка

ДРУГІ СТРАВИ
1169 Запечена свиняча лопатка
Фото - Запечена свиняча лопатка
інгредієнти:
  • Свинина (лопатка) 5 кг
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Гірчиця
  • Мед
  • Часник

М'ясо натерти сіллю і перцем, залишити на пару годин, потім додати 4 ст. л. гірчиці і 3 ст. л. мeду, перемішати.

На м'ясі зробити розрізи і добре обмазати сумішшю гірчиці з мeдом, покласти у мішок для запікання і залишити на ніч.

Запікати при 200 градусах 2,5-3 години, потім вимкнути духовку і відкрити поверхню, щоб зарум'янилося.

Маковый торт со сметанным кремомТорты и пирожные на заказ

Рецепт торт наполеон в домашних условияхПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter