Запечена свинина з овочами

ДРУГІ СТРАВИ
817 Запечена свинина з овочами
Фото - Запечена свинина з овочами
інгредієнти:
  • Свинина 900 г
  • Цибуля ріпчаста (велика) 1 шт.
  • Броколі (свіжа) 1 шт.
  • Селера черешкова 2 шт.
  • Соус томатний 3 ст.л.
  • Сіль
  • Олія рослинна
  • Вода 100 мл

Запечена свинина з овочами Свинину обмити, порізати невеликими шматками.

Смажити на сковороді під кришкою в невеликій кількості олії близько 10 хвилин.

Запечена свинина з овочами Велику цибулину порізати півкільцями і обсмажити до напівготовності. Броколі розділити на суцвіття і відварити. Стебла селери нарізати вздовж і упоперек, але не дрібно. У посудину для запікання викласти обсмажене м'ясо. Додати цибулю, броколі і селеру. Посолити і перемішати. У півсклянки води додати 3-4 ст. л. томатного соусу. Розмішати і залити ним м'ясо з овочами. Накрити фольгою і поставити у розігріту до 180-190 градусів духовку. Запікати 45-50 хвилин.

Торт вышиванка рецептТорты и пирожные на заказ. Изготовление тортов на заказ

Плов рецепт приготовленияРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты

Миксер Redmond - Миксер RHM-2101 - домашний майонез миксером видео.

Печенье из творога розочки пошаговыйПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов

Киста почки. Эффективное лечение - как приготовить почки говяжьи. Гидронефроз. Эффективное лечение.

Хрустящий пирог со шпинатом и творогомПирог В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter