Запечена свинина з овочами
- Свинина 900 г
- Цибуля ріпчаста (велика) 1 шт.
- Броколі (свіжа) 1 шт.
- Селера черешкова 2 шт.
- Соус томатний 3 ст.л.
- Сіль
- Олія рослинна
- Вода 100 мл
Свинину обмити, порізати невеликими шматками.
Смажити на сковороді під кришкою в невеликій кількості олії близько 10 хвилин.
Велику цибулину порізати півкільцями і обсмажити до напівготовності. Броколі розділити на суцвіття і відварити. Стебла селери нарізати вздовж і упоперек, але не дрібно. У посудину для запікання викласти обсмажене м'ясо. Додати цибулю, броколі і селеру. Посолити і перемішати. У півсклянки води додати 3-4 ст. л. томатного соусу. Розмішати і залити ним м'ясо з овочами. Накрити фольгою і поставити у розігріту до 180-190 градусів духовку. Запікати 45-50 хвилин.
Торт вышиванка рецептТорты и пирожные на заказ. Изготовление тортов на заказ
Плов рецепт приготовленияРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Миксер Redmond - Миксер RHM-2101 - домашний майонез миксером видео.
Печенье из творога розочки пошаговыйПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
Киста почки. Эффективное лечение - как приготовить почки говяжьи. Гидронефроз. Эффективное лечение.
Хрустящий пирог со шпинатом и творогомПирог В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter