Запечена свинина "Соковита"
- Свинина 1 кг
- Огірок маринований (солоний) 3 шт.
- Горіхи грецькі 1 скл.
- Часник 3 зуб.
- Майонез 4 ст.л.
- Сметана 4 ст.л.
- Сіль, перець
- Приправа із трав та спецій (Галина Бланка) 1 ч.л.
Свинину нарізати невеликими кубиками й обсмажити на олії до золотистої скоринки, посолити і поперчити, викласти у форму для запікання (змащену вершковим маслом).
Волоські горіхи поламати на дрібні шматочки.
Огірки мариновані нарізати на невеликі шматочки, зубчики часнику очистити і дрібно нарізати. Приготувати соус. З'єднати волоські горіхи, огірки і часник, додати майонез, сметану і суміш приправ та трав. Соус готовий.
Викладену свинину у форму змастити приготовленим соусом.
Поставити у духовку на 25-30 хвилин при 200-220 градусах.
На гарнір приготувати гречку.
recepti.biz оладьи как в детском саду
recepti.biz Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Как приготовить вкусный шашлык - рецепты пляцков с фото. Готовим со вкусом.
recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter