Запечена свинина із морквою і родзинками
- Свинина 500 г
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Родзинки (без кісточок) 30 г
- Олія оливкова 1 ст.л.
- Приправа (для гриля; суха зелень і коренеплоди)
- Перець чорний (мелений)
- Лавровий лист 1 шт.
- Сіль (часникова)
Свинину розрізати на дві частини вздовж, але не до кінця. Відбити із внутрішньої сторони. Посипати приправою для м'яса, сухою приправою, перцем чорним меленим і часниковою сіллю. Покласти моркву і один лавровий лист. Моркву бажано трохи поварити, тоді час на приготування м'яса скоротиться, тобто замість 60 хвилин достатньо буде 40.
Покласти родзинки і закрити моркву другою половиною м'яса.
Розкласти лист фольги. На нього трохи ріпчастої цибулі. На цибулю покласти м'ясо. Зверху на м'ясо викласти залишки цибулі. Фольгу із трьох сторін закрутити усередину. Поставити м'ясо в гарячу духовку на 60 хвилин при темперетурі 180-200 градусів.
Готове м'ясо нарізати на 4 порції.
М'ясний сік використати замість соусу, додавши трохи кетчупу.
Із середніх помідорів зробити прикраси. Вийняти м'якоть і заповнити консервованим зеленим горошком.
Кулинарные рецепты от Tramontina - салати рецепти з фото.
Кулинарные рецепты первых блюд с фотографиями. Кулинарные рецепты первые блюда лук.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты рождество. Кулинарные рецепты.
Как приготовить вкусный шашлык: холодные закуски из лаваша. Холодные закуски для банкета.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter