Запечена свинина із часником

ДРУГІ СТРАВИ
668 Запечена свинина із часником
Фото - Запечена свинина із часником
інгредієнти:
  • Свинина (окіст) 1.5 кг
  • Часник 5 зуб.
  • Зелень часнику
  • Олія рослинна 100 мл
  • Лимон 0.5 шт.
  • Сіль
  • Горіхи волоські
  • Зелень кропу

Запечена свинина

Запечена свинина М'ясо надрізати на шматочки 1,5 см завтовшки, не дорізаючи до кінця.

фото Запечена свинина Отримується гармошка.

Запечена свинина Приготувати маринад. В олію вичавити часник, сік половинки лимона і додати сіль. Нарізати кріп. Все ретельно перемішати.

Запечена свинина Ретельно змастити м'ясо, заливаючи маринад у кожен надріз.

Запечена свинина М'ясо у маринаді викласти на деко, закласти у кожен надріз пір’їну зеленого часнику і вилити залишений маринад. На деко вилити 100 мл білого вина, накрити зверху фольгою і поставити у духовку запікатися.

Запечена свинина У процесі приготування потрібно поливати м’ясо виділеним соусом. Запікати 1,5 години. Спочатку годину при 160 градусах. Потім фольгу потрібно зняти і запікати при 200 градусах до готовності.

Запечена свинина Готове м'ясо дістати, посипати подрібненими волоськими горіхами і прикрасити пір'ям зеленого часнику.

www.recepti.biz.ua Польская кухня рецепты с картинками

Кулинарные рецепты от Tramontina: блины с грибами рецепт с фото. Готовим со вкусом.

Невероятно вкусные рецепты блюд - мастер шеф рецепты. Простые рецепты блюд.