Запечена свинина із часником
- Свинина (окіст) 1.5 кг
- Часник 5 зуб.
- Зелень часнику
- Олія рослинна 100 мл
- Лимон 0.5 шт.
- Сіль
- Горіхи волоські
- Зелень кропу
М'ясо надрізати на шматочки 1,5 см завтовшки, не дорізаючи до кінця.
Отримується гармошка.
Приготувати маринад. В олію вичавити часник, сік половинки лимона і додати сіль. Нарізати кріп. Все ретельно перемішати.
Ретельно змастити м'ясо, заливаючи маринад у кожен надріз.
М'ясо у маринаді викласти на деко, закласти у кожен надріз пір’їну зеленого часнику і вилити залишений маринад. На деко вилити 100 мл білого вина, накрити зверху фольгою і поставити у духовку запікатися.
У процесі приготування потрібно поливати м’ясо виділеним соусом. Запікати 1,5 години. Спочатку годину при 160 градусах. Потім фольгу потрібно зняти і запікати при 200 градусах до готовності.
Готове м'ясо дістати, посипати подрібненими волоськими горіхами і прикрасити пір'ям зеленого часнику.
www.recepti.biz.ua Польская кухня рецепты с картинками
Кулинарные рецепты от Tramontina: блины с грибами рецепт с фото. Готовим со вкусом.
Невероятно вкусные рецепты блюд - мастер шеф рецепты. Простые рецепты блюд.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter