Запечена рибка "Зимова вишня"

ДРУГІ СТРАВИ
689 Запечена рибка "Зимова вишня"
Фото - Запечена рибка
інгредієнти:
  • Філе риби (минтай, тілапія, морський язик) 1 шт.
  • Борошно
  • Спеції
  • Сухарі панірувальні
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Гриби (печериці, глива) 200 г
  • Огірок (солоний або маринований, консервований, бочковий)
  • Вишня (без кісточок) 100 г
  • Сир 150 г
  • Зелень

Запечена рибка Порізане на порційні шматки філе риби обваляти у суміші із борошна, спецій для риби, солі, панірувальних сухарях. Обсмажити до напівготовності на сковороді із двох сторін на рослинній олії. Викласти у качатницю (або будь-яку форму), змащену маслом або маргарином.

Запечена рибка Гриби нарізати середніми скибочками.

фото Запечена рибка Обсмажити гриби на рослинній олії.

Запечена рибка Огірки порізати кубиками (корнішони - скибочками).

Запечена рибка Цибулю порізати кільцями або півкільцями і покласти зверху обсмаженого філе риби.

Запечена рибка Зверху покласти обсмажені гриби та огірки.

Запечена рибка Залити все сметаною і посипати вишнею.

Запечена рибка Поставити у духовку на 20-30 хв. Посипати тертим сиром і рубаною зеленню. Тримати ще хвилин 5-10, щоб розплавився сир.

Ищете диетические рецепты? Узнай - рецепт сирника з маком.

буряк салат рецепт

Как приготовить летний салат: рецепты вкусных салатов.

Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепт салата с фетой. Рецепты Приготовления.

Кулинарные рецепты с фотографиями видео. Все кулинарные рецепты с фотографиями.

ТутПирог В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

Кулинарные рецепты сайт. Кулинарный сайт.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter