Запечена рибка "Зимова вишня"
- Філе риби (минтай, тілапія, морський язик) 1 шт.
- Борошно
- Спеції
- Сухарі панірувальні
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Гриби (печериці, глива) 200 г
- Огірок (солоний або маринований, консервований, бочковий)
- Вишня (без кісточок) 100 г
- Сир 150 г
- Зелень
Порізане на порційні шматки філе риби обваляти у суміші із борошна, спецій для риби, солі, панірувальних сухарях. Обсмажити до напівготовності на сковороді із двох сторін на рослинній олії. Викласти у качатницю (або будь-яку форму), змащену маслом або маргарином.
Гриби нарізати середніми скибочками.
Обсмажити гриби на рослинній олії.
Огірки порізати кубиками (корнішони - скибочками).
Цибулю порізати кільцями або півкільцями і покласти зверху обсмаженого філе риби.
Зверху покласти обсмажені гриби та огірки.
Залити все сметаною і посипати вишнею.
Поставити у духовку на 20-30 хв. Посипати тертим сиром і рубаною зеленню. Тримати ще хвилин 5-10, щоб розплавився сир.
Ищете диетические рецепты? Узнай - рецепт сирника з маком.
Как приготовить летний салат: рецепты вкусных салатов.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепт салата с фетой. Рецепты Приготовления.
Кулинарные рецепты с фотографиями видео. Все кулинарные рецепты с фотографиями.
ТутПирог В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Кулинарные рецепты сайт. Кулинарный сайт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter