Запечена рибка з овочами
- Риба 2.5 кг
- Картопля 6 шт.
- Перець солодкий 1 шт.
- Помідор 1 шт.
- Вино (біле сухе) 50 мл
- Кріп 1 пуч.
- Часник 3 зуб.
- Майонез 2 ст.л.
- Лимон 1 шт.
- Перець духмяний (горошком)
- Перець чорний (горошком)
- Сіль
Рибу очистити, звільнити від нутрощів. Відрізати голову і хвіст, натерти гарно сіллю і меленим перцем, рясно полити соком лимона.
Помідори та картоплю нарізати кружечками, цілі зубчики часнику подавити плоскою стороною ножа. Змастити рибу зсередини майонезом, укласти часник, помідори, складені навпіл гілочки кропу і заколоти черевце зубочистками.
Солодкий перець нарізати крупно, помістити рибу в рукав, обкласти картоплею, шматочками перцю і залишеними часточками помідора.
Додати чорний і запашний перець, біле вино і закріпити із двох сторін як цукерку, поставити в духовку на 35 хвилин.
Вийняти рибку, розрізати рукав уздовж, трохи посолити овочі - і знову в духовку хвилин на 15 - щоб зарум'янилася.
Викласти рибку з овочами на тарілку, полити виділеним при запіканні соком і прикрасити лимоном.
recepti.biz Сборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепт борща украинскогоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Салат оливье рецепт язык. Рецепт царский салат с языком.
Приготовление блюд в микроволновке рецептыУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Рецепты из редькиКнига Рецептов Для Мультиварки. Авторские рецепты
Яблочно-ореховый штрудель. Яблочный штрудель купить.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter