Запечена рибка по-італійськи

ДРУГІ СТРАВИ
774 Запечена рибка по-італійськи
Фото - Запечена рибка по-італійськи
інгредієнти:
  • Філе риби без кісток 800 г
  • Помідор 4 шт.
  • Вершки жирні 200 мл
  • Молоко 100 мл
  • Вино біле сухе 100 мл
  • Сир 200 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Лимонний сік 2 ст.л.
  • Масло вершкове 2 ст.л.
  • Сіль і перець

Цибулю і часник очистити і накришити кубиками. Помідори вимити й нарізати скибочками. Рибне філе вимити, обсушити, нарізати шматочками 3х3 см, посолити і поперчити. На сковороді розтопити вершкове масло, підсмажити цибулю і часник. Додати біле вино і швидко довести до кипіння, потім додати вершки і молоко, помішуючи знову довести до кипіння. Посолити, додати лимонний сік. Сир нарізати кубиками і розплавити в соусі. У форму для запікання викласти шарами рибу - помідори - рибу - помідори, залити сирним соусом. Поставити в попередньо розігріту духовку до 200 градусів, запікати 35-40 хв. 

 

Банкетный зал Подмосковные вечера: лучшие блюда для фуршета. Рецепты из мяса на любой вкус.

Рецепт торта киевскийСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Рецепты супов и бульонов с фото: рецепт борщ с буряком. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Ржаная закваска рецептУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Духовой шкаф и панель Privileg - семга запеченная с картофелем в духовке.

www.recepti.biz.uaКулинарная книга. Программа Кулинарный блокнот

Черничное вареньеСведения об укупорке и таре для варенья. Рецепты варенья

рецепт торта з чорносливом

www.recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter