Запечена рибка по-італійськи
- Філе риби без кісток 800 г
- Помідор 4 шт.
- Вершки жирні 200 мл
- Молоко 100 мл
- Вино біле сухе 100 мл
- Сир 200 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Лимонний сік 2 ст.л.
- Масло вершкове 2 ст.л.
- Сіль і перець
Цибулю і часник очистити і накришити кубиками. Помідори вимити й нарізати скибочками. Рибне філе вимити, обсушити, нарізати шматочками 3х3 см, посолити і поперчити. На сковороді розтопити вершкове масло, підсмажити цибулю і часник. Додати біле вино і швидко довести до кипіння, потім додати вершки і молоко, помішуючи знову довести до кипіння. Посолити, додати лимонний сік. Сир нарізати кубиками і розплавити в соусі. У форму для запікання викласти шарами рибу - помідори - рибу - помідори, залити сирним соусом. Поставити в попередньо розігріту духовку до 200 градусів, запікати 35-40 хв.
Банкетный зал Подмосковные вечера: лучшие блюда для фуршета. Рецепты из мяса на любой вкус.
Рецепт торта киевскийСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты супов и бульонов с фото: рецепт борщ с буряком. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Ржаная закваска рецептУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Духовой шкаф и панель Privileg - семга запеченная с картофелем в духовке.
www.recepti.biz.uaКулинарная книга. Программа Кулинарный блокнот
Черничное вареньеСведения об укупорке и таре для варенья. Рецепты варенья
www.recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter