Запечена рибка із травами
672
інгредієнти:
- Риба свіжа (скумбрія) 2 шт.
- Сіль
- Перець
- Зелень 1 пуч.
- Майонез 2 ст.л.
- Часник 1 зуб.
- Розмарин 2 шт.
Підготувати рибку, випатрати, вирізати кістки, укласти на деко, змащене олією.
Часник очистити і роздавити через прес, додати сіль, перець, майонез і січену зелень, перемішати.
Акуратно і красиво нанести суміш на рибу, покласти гілочку розмарину.
Зібрати і відправити у духовку на 20-30 хвилин з температурою 180 градусів (можна накрити рибку фольгою).
Вийняти.
Подати до столу (вийняти розмарин).
рецепт шоколадного пудинга на английском языке
Рецепты с фото: рецепты праздничных закусок с фото.
рецепт окрошки на минеральной воде
Блюда на любой вкус - праздничные первые блюда. Натуральный рецепт от насморка.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі