Запечена рибка

ДРУГІ СТРАВИ
700 Запечена рибка
Фото - Запечена рибка
інгредієнти:
  • Риба (скумбрія)
  • Сіль (велика)

Запечена рибка інгредієнти

Запечена рибка Обмити рибку і добре обмазати сіллю.

фото Запечена рибка На гарнір можна запекти картоплю. Для цього очистити картоплю, натерти сіллю й викласти поруч з рибкою. Поставити рибу в духовку.

Запечена рибка Час випікання залежить від величини риби. Головним показником, що риба готова, служить затвердіння кірки на рибі (можна перевірити, постукавши по рибі ножем).

Запечена рибка Вийняти готову рибку і дати їй охолонути 10-15 хвилин. Потім відірвати голову, очистити один бік від солі, акуратно розрізати і вичистити нутрощі. Потім перевернути і очистити сіль з іншого боку. Розрізати рибку і викласти на тарілку.

ТутПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов

Вкусные рецепты салата с Курицей: салат с курицей. Рецепты салатов на любой вкус.

Рецепты на праздничный стол: рецепты новогодних блюд с фотографиями.

Рецепт пасхиКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter