Запечена рибка
- Риба (скумбрія)
- Сіль (велика)
Обмити рибку і добре обмазати сіллю.
На гарнір можна запекти картоплю. Для цього очистити картоплю, натерти сіллю й викласти поруч з рибкою. Поставити рибу в духовку.
Час випікання залежить від величини риби. Головним показником, що риба готова, служить затвердіння кірки на рибі (можна перевірити, постукавши по рибі ножем).
Вийняти готову рибку і дати їй охолонути 10-15 хвилин. Потім відірвати голову, очистити один бік від солі, акуратно розрізати і вичистити нутрощі. Потім перевернути і очистити сіль з іншого боку. Розрізати рибку і викласти на тарілку.
ТутПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
Вкусные рецепты салата с Курицей: салат с курицей. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепты на праздничный стол: рецепты новогодних блюд с фотографиями.
Рецепт пасхиКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter