Запечeна риба з помідорами і грибами
- Філе лосося 1300 г
- Гриби 600 г
- Помідор (свіжий) 600 г
- Цибуля ріпчаста 150 г
- Сир твердий 150 г
- Сметана 400 г
- Яйце куряче 2 шт.
- Сіль
- Борошно
- Олія оливкова
Лосось нарізати на вісім шматків і запанірувати із двох сторін у підсоленому борошні. У розігрітій сковороді злегка (не до готовності) обсмажити.
Гриби нарізати, відварити у підсоленій воді. Дати воді стекти і обсмажити на оливковій олії з цибулею.
Помідори нарізати кільцями.
Форму для запікання змастити олією і розкласти у ній лосося. Між рибою викласти смажені гриби. Зверху покласти кружечки помідорів.
Сир дрібно нарізати. Сметану збити разом з яйцями.
Залити помідори сметаною, зверху посипати сиром. Поставити в розігріту духовку (180 градусів) на 20 хвилин.
Рецепты приготовления мясных салатовМясных, фруктовых и экзотических салатов
Салат з плавленим сиром яйцемМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепты новогодних блюдРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Как делать розочки из крема для украшения тортов. Крем для украшения торта.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter