"Запечена риба в томаті"
1097
інгредієнти:
- Рибa
- Цибуля ріпчаста
- Морква
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Помідор
Шматочки риби натерти сіллю і чорним перцем, покласти в посудину для духовки.
Нарізати цибулю та моркву кільцями і спасерувати в сковороді без олії, на воді, доки не стануть м'якими, можна трохи посолити.
На рибу покласти свіжі помідори або полити кетчупом, зверху покласти готові цибулю з морквою. І ще раз полити кетчупом. Можна посипати сухим кропом.
Залити 1/3 риби водою. Поставити в розігріту духовку на 30 хв.
Рецепт заварного крема для напалиона www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі