Запечена риба по-в'єтнамськи
902
інгредієнти:
- Риба (біла морська) 1 шт.
- Помідор 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Соус (рибний) 2 ст.л.
- Сік лимонний 1 ст.л.
- Олія кунжутна 1 ч.л.
- Імбир 2 ч.л.
- Часник 1 зуб.
- М´ята (свіжа) 1 ст.л.
- Цукор 0.5 ч.л.
- Перець чорний 0.25 ч.л.
Помідори, імбир, часник і м'яту нарізати дрібно.
Моркву нарізати кружечками.
Кунжутну олію, лимонний сік, рибний соус, цукор і перець змішати з помідорами і спеціями.
Частину томатної суміші викласти на приготовлену фольгу.
Зверху викласти рибу, на рибу - моркву.
Залити томатним соусом, щільно загорнути фольгу і прибрати в холодильник на годину.
Запікати 40 хв при температурі 220°С.
Салаты с брокколи и помидорамиМясных, фруктовых и экзотических салатов
Торт мокрый наполеонИзготовление тортов на заказ. Торты и пирожные на заказ
Кулинарные рецепты от Tramontina: приготовление блюд из яиц.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі