Запечена риба по-в'єтнамськи

ДРУГІ СТРАВИ
902 Запечена риба по-в'єтнамськи
Фото - Запечена риба по-в'єтнамськи
інгредієнти:
  • Риба (біла морська) 1 шт.
  • Помідор 2 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Соус (рибний) 2 ст.л.
  • Сік лимонний 1 ст.л.
  • Олія кунжутна 1 ч.л.
  • Імбир 2 ч.л.
  • Часник 1 зуб.
  • М´ята (свіжа) 1 ст.л.
  • Цукор 0.5 ч.л.
  • Перець чорний 0.25 ч.л.

Запечена риба по-вьетнамськи інгредієнти

Запечена риба по-вьетнамськи Помідори, імбир, часник і м'яту нарізати дрібно.

Моркву нарізати кружечками.

фото Запечена риба по-вьетнамськи Кунжутну олію, лимонний сік, рибний соус, цукор і перець змішати з помідорами і спеціями.

Запечена риба по-вьетнамськи Риба Частину томатної суміші викласти на приготовлену фольгу.

Запечена риба по-вьетнамськи Помідор Зверху викласти рибу, на рибу - моркву.

Запечена риба по-вьетнамськи Морква Залити томатним соусом, щільно загорнути фольгу і прибрати в холодильник на годину.

Запікати 40 хв при температурі 220°С.

 

Салаты с брокколи и помидорамиМясных, фруктовых и экзотических салатов

Торт мокрый наполеонИзготовление тортов на заказ. Торты и пирожные на заказ

Кулинарные рецепты от Tramontina: приготовление блюд из яиц.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter