Запечена риба під соусом "Провансаль"
809
інгредієнти:
- Філе білої риби 350 г
- Цибуля порей 0.5 шт.
- Зелень (свіжа: майоран, орегано, петрушка, кріп, базилік, кінза, розмарин)
- Сухарі панірувальні 3 ст.л.
- Сир 60 г
- Масло вершкове 60 г
Вогнестійку посудину змастити олією, викласти цибулю порей, нарізану кільцями.
Зверху викласти рибне філе (посолене, перчене, обмазане спеціями).
Посипати дрібно нарізаною зеленню.
Посипати сухарями панірувальними.
Шматочками сиру та масла вершкового, і запікати в розігрітій до 220°C духовці 15 хв.
www.recepti.biz.uaЭнциклопедия советов в рубриках как сделать и как выбрать
Пицца начинка для пиццы с фотоПиццы, салаты, напитки
Низкокалорийная еда для похудения - праздничные салаты к новому году. Танцы-повторялки для детей.
Салат морепродукты рецепт. Рецепт салат морепродукты.
Как приготовить вкусный шашлык - рецепт приготовления мяса дикого кабана. Кулинарные рецепты.
http://recepti.biz.ua сайт кулинарной телепередачи готовим дома
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі