Запечена риба під соусом "Провансаль"

ДРУГІ СТРАВИ
809 Запечена риба під соусом "Провансаль"
Фото - Запечена риба під соусом
інгредієнти:
  • Філе білої риби 350 г
  • Цибуля порей 0.5 шт.
  • Зелень (свіжа: майоран, орегано, петрушка, кріп, базилік, кінза, розмарин)
  • Сухарі панірувальні 3 ст.л.
  • Сир 60 г
  • Масло вершкове 60 г

Запеченаярибаподсоусом

Запеченаярибаподсоусом Вогнестійку посудину змастити олією, викласти цибулю порей, нарізану кільцями.

фото Запеченаярибаподсоусом Зверху викласти рибне філе (посолене, перчене, обмазане спеціями).

Запеченаярибаподсоусом Посипати дрібно нарізаною зеленню.

Запеченаярибаподсоусом Посипати сухарями панірувальними.

Запеченаярибаподсоусом Шматочками сиру та масла вершкового, і запікати в розігрітій до 220°C духовці 15 хв.

www.recepti.biz.uaЭнциклопедия советов в рубриках как сделать и как выбрать

Пицца начинка для пиццы с фотоПиццы, салаты, напитки

Низкокалорийная еда для похудения - праздничные салаты к новому году. Танцы-повторялки для детей.

Салат морепродукты рецепт. Рецепт салат морепродукты.

Как приготовить вкусный шашлык - рецепт приготовления мяса дикого кабана. Кулинарные рецепты.

http://recepti.biz.ua сайт кулинарной телепередачи готовим дома

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter