Запечeна риба із соусом "Тар Тар"

ДРУГІ СТРАВИ
707 Запечeна риба із соусом "Тар Тар"
Фото - Запечeна риба із соусом
інгредієнти:
  • Морський язик (біла риба) 1 шт.
  • Оцет винний (яблучний) 1 ч.л.
  • Перець (чорний, червоний)
  • Сіль
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Огірок солоний 1 шт.
  • Сметана (18%) 3 ст.л.
  • Гірчиця 1 ч.л.
  • Кріп, петрушка
  • Мускатний горіх

Філе нарізати порційними шматочками, посолити, поперчити. Додати 1 цибулину, перемішати з рибою. Оцет трохи розбавити водою і залити рибку з цибулею, дати помаринуватися.

Соус: сметану, гірчицю, кріп, петрушку, мускат посолити, розвести водою.

Рибку викласти у змащену форму для запікання, вилити маринад. Нарізати 2 залишені цибулини на 6 частин. Викласти навколо риби у форму. Зверху покришити солоний огірок. Залити соусом. Запікати в розігрітій до 200 градусів духовці ~ 20-30 хвилин. 

На гарнір зробити пюре.

Рецепты по консервации овощей. Консервация овощей.

Простые рецепты вкусных салатов: праздничные салаты к новому году. Праздничные салаты.

Рецепт торта медовикаИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рестораны Украинской кухни: украинская кухня.

Оригинальные Кремы - рецепт крем заварной. Рецепты тортов на любой вкус.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter