Запечeна риба із соусом "Тар Тар"
- Морський язик (біла риба) 1 шт.
- Оцет винний (яблучний) 1 ч.л.
- Перець (чорний, червоний)
- Сіль
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Огірок солоний 1 шт.
- Сметана (18%) 3 ст.л.
- Гірчиця 1 ч.л.
- Кріп, петрушка
- Мускатний горіх
Філе нарізати порційними шматочками, посолити, поперчити. Додати 1 цибулину, перемішати з рибою. Оцет трохи розбавити водою і залити рибку з цибулею, дати помаринуватися.
Соус: сметану, гірчицю, кріп, петрушку, мускат посолити, розвести водою.
Рибку викласти у змащену форму для запікання, вилити маринад. Нарізати 2 залишені цибулини на 6 частин. Викласти навколо риби у форму. Зверху покришити солоний огірок. Залити соусом. Запікати в розігрітій до 200 градусів духовці ~ 20-30 хвилин.
На гарнір зробити пюре.
Рецепты по консервации овощей. Консервация овощей.
Простые рецепты вкусных салатов: праздничные салаты к новому году. Праздничные салаты.
Рецепт торта медовикаИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рестораны Украинской кухни: украинская кухня.
Оригинальные Кремы - рецепт крем заварной. Рецепты тортов на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter