Запечeна риба із арахісом
845
інгредієнти:
- Риба (філе або стейк) 1 кг
- Арахіс 0.5 скл.
- Сік лимонний 0.5 ч.л.
- Сіль
- Сухарі панірувальні 3 ст.л.
Рибу можна взяти будь-яку. Філе риби злегка посолити, поперчити та збризнути соком лимона.
Арахіс злегка підсмажити.
Висипати горіхи у пакет і розім'яти качалкою.
На деко постелити фольгу, змастити її олією і посипати панірувальними сухарями, викласти зверху шматочки риби.
Посипати рибу подрібненим арахісом.
Загорнути фольгу конвертом і защипати краї. Запікати у розігрітій духовці при температурі 180 градусів 30-40 хвилин.
Таку рибку можна подати із зеленню із будь-яким гарніром.
Рецепт имбирного напитка - рецепты приготовления мясных салатов. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Готовим со вкусом: салати з серцем. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Салат невеста рецептКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі