Запечена риба
659
інгредієнти:
- Мойва (свіжоморожена) 1 кг
- Майонез 170 г
- Сіль
- Кріп (свіжий)
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Сухарі
- Перець чорний
Мойву розморозити, злити воду. Додати сіль, перець і майонез (залишити пару ложок).
Акуратно, не пошкодивши рибу, перемішати і дати постояти хвилин 10.
Форму для запікання змастити трохи олією, посипати сухарями і викласти рибу.
Викладати її щільно одна до одної і "черевцем вниз.
Кріп подрібнити і змішати із залишками майонезу.
Змастити зверху рибу.
Запікати в духовці при температурі 200-220 градусів 20-25 хвилин.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - салат святковий рецепт.
Кухни на заказ по старой цене - рецепты греческой кухни с фото.
Салат креветки авокадо рецептКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Рушники оптом - рецепты пасхи. Пасхальные рецепты.
Кулинарные рецепты от Tramontina - кокосовые кексы рецепт.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі