Запечена риба
610
інгредієнти:
- Філе риби (тріска) 500 г
- Сир (тертий) 25 г
- Масло вершкове 75 г
- Сухарі панірувальні 25 г
- Спеції (сіль, перець, лимонний сік)
Філе риби скропити лимонним соком, посипати перцем і трохи солі.
М'яке вершкове масло, панірувальні сухарі або хлібні крихти і натертий сир перемішати в однорідну масу.
Філе викласти на деко і змастити сирною масою.
Запікати в духовці 10 хвилин при 220°С.
Рецепт торта вишиванкаТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Пицца начинка с колбасой рецептПредложения услуг по доставке пиццы в американском стиле
кулинарные рецепты первые блюда лук
Рецепты салатов на любой вкус - рецепты салатов с омлетом. Рецепты Приготовления.
Как приготовить летний салат - холодные закуски рецепты.
Танцы-повторялки для детей - рецепты салатов на новый год с фотографиями.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі