Запечена риба
- Короп
- Зелень (петрушка)
- Цибуля ріпчаста
- Масло вершкове
- Сіль
- Спеції
Тушку коропа (очищену, без голови), помити й обсушити рушником або серветкою. Дрібно нарізати зелень, цибулю нарізати кільцями або півкільцями в залежності від розміру. Масло розділити на невеликі шматочки.
Обсушену тушку натерти сіллю, спеціями, укласти усередину зелень, цибулю, вершкове масло, заколоти зубочистками або обмотати нитками і викласти на фольгу.
Потім рибу посипати зеленню і викласти на неї цибулю, вершкове масло. Загорнути у фольгу і запікати на деко в розігрітій духовці близько 30-40 хвилин.
Подавати з гарніром із картоплі або рису.
recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов
http://recepti.biz.ua рецепты салатов морепродукты
Салат из картошки в мундиреМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепт приготовления мяса дикого кабанаКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Заварной крем рецептРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter