Запечена риба

ДРУГІ СТРАВИ
557 Запечена риба
Фото - Запечена риба
інгредієнти:
  • Короп
  • Зелень (петрушка)
  • Цибуля ріпчаста
  • Масло вершкове
  • Сіль
  • Спеції

Тушку коропа (очищену, без голови), помити й обсушити рушником або серветкою. Дрібно нарізати зелень, цибулю нарізати кільцями або півкільцями в залежності від розміру. Масло розділити на невеликі шматочки.

Обсушену тушку натерти сіллю, спеціями, укласти усередину зелень, цибулю, вершкове масло, заколоти зубочистками або обмотати нитками і викласти на фольгу.

Потім рибу посипати зеленню і викласти на неї цибулю, вершкове масло. Загорнути у фольгу і запікати на деко в розігрітій духовці близько 30-40 хвилин.

Подавати з гарніром із картоплі або рису.

recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов

http://recepti.biz.ua рецепты салатов морепродукты

Салат из картошки в мундиреМясных, фруктовых и экзотических салатов

Рецепт приготовления мяса дикого кабанаКулинарные рецепты. Рецепты и советы

Заварной крем рецептРецепты и советы. Кулинарные рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter