Запечена пряна грудка

ДРУГІ СТРАВИ
617 Запечена пряна грудка
Фото - Запечена пряна грудка
інгредієнти:
  • Грудка свиняча 1.5 кг
  • Гірчиця 3 ст.л.
  • Сік томатний 1.5 скл.
  • Перець чорний (мелений)
  • Суміш перців (мелених)
  • Приправа (Прованські трави)
  • Часник (сухий)
  • Картопля
  • Зелень (петрушка)
  • Цибуля зелена

Запечена Пряна Грудинка інгредієнти Запечена Пряна Грудинка

фото Запечена Пряна Грудинка Запечена Пряна Грудинка Грудінкасвіная

Запечена Пряна Грудинка Гірчиця Грудку помити й обсушити.

Натерти сіллю, сумішшю перців, прованськими травами і обмазати гірчицею. Залишити маринуватися на 2-3 години.

Після цього м'ясо покласти у форму, залити густим томатним соком і залишити маринуватися на 2 години, можна на ніч.

Форму застелити пекарським папером, змащеним олією, викласти м'ясо, посипати сухим часником.

Навколо викласти порізану картоплю, посолити, поперчити і посипати прованськими травами, долити води склянку.

Поставити форму у добре розігріту духовку.

Випікати, періодично поливаючи утвореним соком, протягом 1 години 15 хвилин.

Рецепты приготовления мясных салатовРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты

Рецепты с малиной - пошаговые фото рецепты праздничных блюд. Закупка рецепты.

Сайт программы кулинарный поединок здесь

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter