Запечена пряна грудка
- Грудка свиняча 1.5 кг
- Гірчиця 3 ст.л.
- Сік томатний 1.5 скл.
- Перець чорний (мелений)
- Суміш перців (мелених)
- Приправа (Прованські трави)
- Часник (сухий)
- Картопля
- Зелень (петрушка)
- Цибуля зелена
Грудку помити й обсушити.
Натерти сіллю, сумішшю перців, прованськими травами і обмазати гірчицею. Залишити маринуватися на 2-3 години.
Після цього м'ясо покласти у форму, залити густим томатним соком і залишити маринуватися на 2 години, можна на ніч.
Форму застелити пекарським папером, змащеним олією, викласти м'ясо, посипати сухим часником.
Навколо викласти порізану картоплю, посолити, поперчити і посипати прованськими травами, долити води склянку.
Поставити форму у добре розігріту духовку.
Випікати, періодично поливаючи утвореним соком, протягом 1 години 15 хвилин.
Рецепты приготовления мясных салатовРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Рецепты с малиной - пошаговые фото рецепты праздничных блюд. Закупка рецепты.
Сайт программы кулинарный поединок здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter