Запечена перепілочка

ДРУГІ СТРАВИ
1598 Запечена перепілочка
Фото - Запечена перепілочка
інгредієнти:
  • Перепілка 8 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Сіль
  • Олія оливкова 150 г
  • Коріандр
  • Помідор 200 г
  • Листя салату (виноградні)
  • Зелень
  • Огірок 200 г

Перепілок промити.

Приготувати соус для змащування.

У блендері перемолоти часник, коріандр, сіль, спеції і 150 г оливкової олії.

Змастити пташок і відправити у духовку до готовності (20-30 хв при 180 градусах).

Викласти на листя салату і прикрасити овочами та зеленню.

Сырно - куриный рулет recepti.biz.ua

Салат из омлета и колбасы и сыраВкусные и полезные салаты для стройной фигуры. Блюда от диетолога. Читайте

Ржаная закваска рецепт для квасаПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте

Поможем выйти замуж в Германию: рецепты капусты пелюстки. Кулинарные рецепты.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter