Запечена перепілочка
1598
інгредієнти:
- Перепілка 8 шт.
- Часник 2 зуб.
- Сіль
- Олія оливкова 150 г
- Коріандр
- Помідор 200 г
- Листя салату (виноградні)
- Зелень
- Огірок 200 г
Перепілок промити.
Приготувати соус для змащування.
У блендері перемолоти часник, коріандр, сіль, спеції і 150 г оливкової олії.
Змастити пташок і відправити у духовку до готовності (20-30 хв при 180 градусах).
Викласти на листя салату і прикрасити овочами та зеленню.
Сырно - куриный рулет recepti.biz.ua
Салат из омлета и колбасы и сыраВкусные и полезные салаты для стройной фигуры. Блюда от диетолога. Читайте
Ржаная закваска рецепт для квасаПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Поможем выйти замуж в Германию: рецепты капусты пелюстки. Кулинарные рецепты.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі