Запечена морква

ДРУГІ СТРАВИ
914 Запечена морква
Фото - Запечена морква
інгредієнти:
  • Морква 1 кг
  • Часник 3 зуб.
  • Олія рослинна
  • Коріандр (мелений)
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Зелень

Моркву нарізати кружечками, приблизно 0,3-0,4 мм завтовшки, полити олією, посолити, поперчити. Туди ж нарізати часник, невеликими часточками, посипати коріандром, все гарно струсити і викласти на деко.

Запікати при температурі 180 градусів. При запіканні помішувати, щоб морква рівномірно пропеклася. Перед тим, як вийняти моркву, посипати зеленню, можна базиліком, і поставити в духовку ще на 2 хвилини. Вийняти з духовки і подати до столу. 

 

Как приготовить вкусный шашлык - суп чанахи рецепт.

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт торта бисквит с фруктами. Экзотический торт.

Яблочный штрудель из лавашаяблочный штрудель

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter