Запечена морква
930
інгредієнти:
- Морква 1 кг
- Часник 3 зуб.
- Олія рослинна
- Коріандр (мелений)
- Сіль
- Перець чорний
- Зелень
Моркву нарізати кружечками, приблизно 0,3-0,4 мм завтовшки, полити олією, посолити, поперчити. Туди ж нарізати часник, невеликими часточками, посипати коріандром, все гарно струсити і викласти на деко.
Запікати при температурі 180 градусів. При запіканні помішувати, щоб морква рівномірно пропеклася. Перед тим, як вийняти моркву, посипати зеленню, можна базиліком, і поставити в духовку ще на 2 хвилини. Вийняти з духовки і подати до столу.
Как приготовить вкусный шашлык - суп чанахи рецепт.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт торта бисквит с фруктами. Экзотический торт.
Яблочный штрудель из лавашаяблочный штрудель
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі