Запечена молода капуста
- Капуста білоголова (молода) 800 г
- Помідор (великий) 2 шт.
- Бринза 200 г
- Оливки (без кісточок) 0.5 бан.
- Хліб (білий) 60 г
- Яйце 3 шт.
- Молоко 1 скл.
- Спеції (сіль, перець, паприка)
- Олія оливкова
Розігріваємо духовку до 180 градусів. Кладемо хліб для сухариків в ємність.
Тим часом ставимо воду, додаємо солі трохи, і кладемо цілу головку.
Нарізати всі продукти.
Помідори і бринзу кубиками, зелень і часник у довільному порядку. Розмішати яйця в молоці і додати паприку солодку.
Беремо капусту, зливаємо воду, даємо їй трохи охолонути й нарізаємо головку на 8 частин.
Укладаємо в форму для запікання.
Поверх капусти укладаємо бринзу, помідори і оливки. Ставимо в духовку на 15 хвилин при температурі 180 градусів. Це треба для того, щоб випарувалася зайва рідина і помідори з оливками не багато "всохли".
Дістаємо і заливаємо яйцями з молоком, додаємо зелень і часник і зверху сухарі.
Ставимо знову в духовку хвилин на 15, доки яйця не стануть омлетом.
Рецепт приготовления шоколадного пудинга http://recepti.biz.ua
Простые рецепты - пошаговые фото рецепты праздничных блюд. Рецепты с малиной.
Французские десерты рецептыУзнай про натуральный рецепт от насморка. Читай статьи у нас. Заходи
recepti.biz.ua Лавандовые пирожные по рецепту Юлии Высоцкой
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter