Запечена курочка з картоплею
- Стегенце куряче 1.5 кг
- Картопля 2 кг
- Сир твердий 150 г
- Сіль, перець
- Ананас консервований 200 г
- Майонез 150 мл
Картоплю середньої величини очистити, наріазати на 4 частини, у великій ємності посолити, поперчити, перемішати. Стегенця помити, посолити, поперчити, додати до картоплі, все залити майонезом, змішати. Дати настоятися 10-15 хвилин. Натерти сир на дрібній тертці. Великий лист змастити олією, висипати картоплю з куркою, викласти шматочки ананаса, посипати сиром, закрити фольгою і відправити у розігріту духовку на 250 градусів. Коли з духовки смачно запахне, зняти фольгу, зменшити вогонь до 200-180 градусів і запікати до готовності (все покриється золотавою скоринкою і буде дуже легко проткнути).
Салат вкуснятина рецептКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Натуральное мясо для питомцев: салат с копченым мясом рецепт. Как приготовить летний салат.
Зачем Вам есть одну капусту: рецепты капусты пелюстки. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Духовой шкаф и панель Privileg: семга запеченная с картофелем в духовке.
Готовим со вкусом - легкие блюда.
Кулинарные рецепты от Tramontina: мясные салаты с грибами. Рецепты салатов на любой вкус.
Готовим со вкусом - французские салаты рецепты. Потрясающе вкусный салат.
Традиционная американская кухня рецептыМы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter