Запечена курка "Чудова"
- Курка 1.5 кг
- Перець духмяний (мелений) 1 ч.л.
- Кориця (мелена) 1 ч.л.
- Кмин (мелений) 1 ч.л.
- Горіх мускатний (мелений) 1 ч.л.
- Цукор 2 ч.л.
- Часник 2 зуб.
- Цибуля ріпчаста 1 ст.л.
- Оцет (яблучний) 1 ст.л.
Обробити курку.
Відрізати гострим ножем дві ніжки. Потім надрізати грудку уздовж навпіл і відокремити два філе разом із крильцями. Має вийти 4 шматки і хребет. Хребет не потрібен.
Кожен шматок розрізати на дві частини.
Змішати спеції із пакетиків. Два види цибулі, перець чилі нарізати дрібно.
Часник розтерти. Додати лимонний сік, оцет, олію і все добре розмішати ложкою. Залишити на 15 хвилин, щоб продукти дали сік, перемішати.
На кожному шматку курки зробити по два глибоких надрізи. Приправу добре втерти у курку. Скласти все у миску, затягнути плівкою і прибрати у холодильник на добу.
Розігріти духовку до 200 градусів. Форму застелити папером або фольгою, викласти курку.
Запікати хвилин 20 при температурі 200 градусів, потім зменшити до 180 градусів. Загальний час випічки - 1 година.
Вийняти.
Викласти на тарілку. На гарнір подати лаваш, натуральні овочі, рис відварений.
Безумно вкусные рецепты блюд - рецепт сирника з маком. Праздничные рецепты.
Рецепты диетических блюд. Диетические сырники рецепт.
Производство Черной Икры - холодные закуски с красной икрой. Искусственная Икра.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепти торти з фото. Рецепты с малиной.
www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Праздничные подборки рецептов
Рецепт салат морепродукты. Рецепты салата из морепродуктов.
Фото рецепты новогодних блюд 2017Отзывы и фото туристов. Забавные фото и видео животных
Рецепт приготовления мяса дикого кабанаРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Праздничные первые блюда рецепты с фотоРецепты закусок на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Рецепты индийской кухниРецепты Мультиварка Пошагово. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter