Запечена курка
- Курка 2 кг
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Олія рослинна 150 г
- Оцет 3 ст.л.
- Сіль
- Приправа
- Соєвий соус 1 ст.л.
- Часник 6 зуб.
- Перець чорний
Курку помити і нарізати на порційні шматки. Посолити, поперчити. Посипати приправою для курки і залишити.
Маринад. Цибулю дрібно нарізати. Пропустити через прес часник. Додати олію, оцет і соус, води грам 50.
У цей маринад покласти курку на 3-4 години. Періодично помішувати.
Курку підсмажити на сковороді і запекти в духовці.
Духовка на 180 градусів. Деко накрити фольгою. Через 35 хв фольгу прибрати і запікати ще хвилин 20 до утворення скоринки.
www.recepti.biz.uaРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
recepti.biz Как приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Гриль-барбекю - рецепт лаваш на гриле. Поможем выйти замуж в Германию.
Рецепты пасхиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Кулинарные рецепты от Tramontina: французская кухня рецепты. Открой свой интернет-магазин.
www.recepti.biz.ua красим айца черничным вареньем
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter