Запечена кефаль

ДРУГІ СТРАВИ
817 Запечена кефаль
Фото - Запечена кефаль
інгредієнти:
  • Риба (кефаль) 2 кг
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Картопля 6 шт.
  • Олія рослинна
  • Майонез
  • Спеції (сіль, червоний, чорний перець, часник, спеції для риби)
  • Зелень свіжа

Запечена кефаль інгредієнти Почистити моркву, натерти на тертці. Ріпчасту цибулю почистити, порізати кубиками. Цибулю і моркву потушкувати в олії до напівготовності.

Додати дрібно рубаний часник, посолити, поперчити.

Запечена кефаль Рибу почистити, випатрати, натерти сіллю, перцем (червоним, чорним), спеціями.

фото Запечена кефаль Підготовлену рибу наповнити тушкованою морквою з цибулею. Зашити черевце у риби.

Запечена кефаль Риба Почистити картоплю (молоду), розрізати уздовж на 2 частини. Зробити на картоплі надрізи у вигляді сіточки, посолити, змастити майонезом.

Запечена кефаль Морква На змащене олією деко викласти рибу, змастити майонезом. Із боків від риби викласти картоплю. Запікати у духовці 30-40 хв. Дістати рибу з картоплею з духовки, викласти на тарілку, прикрасити зеленню і лимоном. Рибу перед подачею збризнути лимоном.

 

Салаты из рыбы и морепродуктов рецепты. Рецепты салатов из ассорти морепродуктов.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter