Запечена кефаль
- Риба (кефаль) 2 кг
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Картопля 6 шт.
- Олія рослинна
- Майонез
- Спеції (сіль, червоний, чорний перець, часник, спеції для риби)
- Зелень свіжа
Почистити моркву, натерти на тертці. Ріпчасту цибулю почистити, порізати кубиками. Цибулю і моркву потушкувати в олії до напівготовності.
Додати дрібно рубаний часник, посолити, поперчити.
Рибу почистити, випатрати, натерти сіллю, перцем (червоним, чорним), спеціями.
Підготовлену рибу наповнити тушкованою морквою з цибулею. Зашити черевце у риби.
Почистити картоплю (молоду), розрізати уздовж на 2 частини. Зробити на картоплі надрізи у вигляді сіточки, посолити, змастити майонезом.
На змащене олією деко викласти рибу, змастити майонезом. Із боків від риби викласти картоплю. Запікати у духовці 30-40 хв. Дістати рибу з картоплею з духовки, викласти на тарілку, прикрасити зеленню і лимоном. Рибу перед подачею збризнути лимоном.
Салаты из рыбы и морепродуктов рецепты. Рецепты салатов из ассорти морепродуктов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter