Запечeна картопля "Зелeна мрія"
- Картопля 6 шт.
- Шпинат 250 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Горіхи кедрові 1 ст.л.
- Сир твердий (тертий) 2 ст.л.
- Спеції (сіль, перець)
- Сир домашній 50 г
- Сметана (жирна) 1 ст.л.
- Масло вершкове 1 ст.л.
Відварити картоплю в мундирах близько 20 хвилин у підсоленій воді.
Злегка обсмажити на сухій сковорідці горішки кедрові.
У 1 ст. л. вершкового масла обсмажити нарізану цитбулю.
До цибулі додати шпинат, протушкувати до випаровування рідини.
Додати 1 ст. л. сметани.
Додати 50 г сиру. Перемішати і виключити вогонь.
Начинка майже готова.
Охолоджену картоплю розрізати уздовж навпіл. Вийняти серцевину.
Серединки картоплі подрібнити і змішати зі шпинатно-сметанно-сирною масою, посолити і поперчити, начинити половинки картоплі.
Викласти картопляні половинки в змащену олією форму, розподілити зверху горішки.
Присипати злегка сиром.
Відправити в духовку на 20 хвилин при температурі 200°C.
Мультиварка Philips - суп чанахи рецепт.
Салат из брокколи с жаренным арахисомПопробуй приготовить куриный салат с капустой и изюмом! Просто и вкусно
Рецепт приготовления блюда селедка под шубой. Рецепты приготовления сельди под шубой.
Очень вкусные кексы - кофейный кекс рецепт. Постные шоколадно-вишневые кексы.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter