Запечена картопля з сирним ковпачком
- Картопля 4 шт.
- Часник 1 зуб.
- Помідор 2 шт.
- Базилік
- Сметана (йогурт) 2 ст.л.
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
- Сир твердий (тертий)
Картоплю вимити зі щіточкою, відварити в підсоленій воді майже до готовності.
Розрізати кожну на 2 частини, ложечкою вийняти частину м'якоті.
Те, що вийняли з картоплин, роздавити виделкою, додати подрібнений часник і рубаний базилік.
Помідори обдати окропом і очистити від шкірки. Розрізати, видалити зерна і дрібно порізати. Додати сметану (йогурт) і перемішати суміш, добре посолити і поперчити.
Отриманою сумішшю начинити половинки картоплі, укласти їх на змащене олією деко.
Зверху посипати тертим сиром і поставити в духовку, прогріту до 180 градусів, на 10 хвилин.
Можна використовувати як гарнір, а можна як самостійну страву.
Конфеты карамель в домашних условиях видеоПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
Кулинарные рецепты с пошаговыми фотографиями. Скачать кулинарные рецепты с фотографией.
Закваска для йогурта: приготовление йогурта в термосе. Закваски для йогурта Yogurton.
Кулинарные рецепты: рецепт торта з чорносливом.
Салаты из рыбы и морепродуктов рецепты www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter