Запечeна картопля з овочами і грибами
- Картопля (велика) 12 шт.
- Гриби (консервовані) 150 г
- Перець бoлгарський 0.5 шт.
- Селера (стеблова) 50 г
- Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
- Овочі (асорті, сушені) 1 ст.л.
- Горошок зелений (заморожений) 500 г
- Сметана
- Приправа (солона, Вегета) 1 ч.л.
- Перець чорний мелений
- Сир твeрдий
12 великих картоплин розрізати навпіл. Прибрати "нутрощі".
Нарізати гриби.
До грибів додати селеру, болгарський перець.
Цибулю, горошок, сухі овочі і приправу.
Сметану.
Посипати меленим чорним перцем і перемішати.
Покласти начинку всередину картоплі.
Верх прикрити твердим сиром.
Всі половинки викласти на змащену олією сковороду. Верх сковороди прикрити фольгою на 30 хвилин. Поставити в духовку запікати. Температура 180-200 градусів. Час випікання майже 60 хвилин (не менше).
Наприкінці зняти фольгу, щоб верх картоплі зарум'янився.
Готову картоплю подати з овочами (горошком).
Рецепты салатов на любой вкус: салати з курячим мясом. Вкуснейшие рецепты тут.
Рецепты блюд - салат святковий рецепт. Рецепты Приготовления.
Осетинские пироги на заказ: салат з ананасами та куркою.
Рецепты для мультиварки, вкусно - арахисовое масло рецепт с фото.
Рецепты для хлебопечки, вкусно - выпечка домашнего хлеба рецепты. Выпечка В Мультиварке Рецепты.
Кулинарный сайт андрея азароваКопилка кулинарных рецептов
Рецепты с малиной - рецепты новогодних блюд с фотографиями. Книга Рецептов Для Мультиварки.
Мультиварка Philips: блины с грибами рецепт с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter