Запечена картопля з овочами
1846
інгредієнти:
- Картопля 4 шт.
- Морква
- Перець солодкий
- Зелений горошок
- Кукурудза консервована
- Гриби свіжі
- Олія рослинна
- Перець духмяний
- Сіль
- Цибуля ріпчаста
Картоплю запекти до готовності. Доки картопля запікається готуємо начинку. Для цього подрібнюємо цибулю і обсмажуємо злегка на олії. Коли цибуля підрум'яниться, додаємо гриби. Подрібнену моркву, зелений горошок, кукурудзу і солодкий перець викладаємо на сковорду, після того, як грибочки підрум'яняться. Коли картопля буде готова, зробити на картоплинах з одного боку надрізи хрест навхрест і відвернути шкірку назовні. Покласти в надріз приготовлену начинку і подавати, оформивши зеленню.
Рецепты греческой кухни с фото пошаговоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Рецепты новогодних блюд юлии высоцкойРецепты и советы
Студия дизайна интерьеров: кухня с юлией высоцкой. Мебельная фабрика Стильные Кухни.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі