Запечена картопля з м'ясним фаршем
- Картопля - 8 шт
- Помідор - 1 шт
- Цибуля зелена - 3 шт
- Часник - 1 зуб.
- Фарш - 300 г
- Кукурудза (консервована) - 1 / 3 бан.
- Сир (нарізаний скибочками) - 100 г
- Чебрець (сушений)
- Сіль
- Перець духмяний
Картоплю вимити. . Вологі бульби окремо загорнути у фольгу, покласти на решітку і запікати 60 хв. при 200 гр.
Картоплю вийняти з фольги і надрізати зверху. Вийняти з бульб частину м´якоті, і поставити на деко.
Помідори нарізати кубиками, цибулю - кільцями, часник порубати. Зтушити в маслі цибулю і часник. Додати фарш, і смажити 5 хвилин. Перемішати з помідорами, кукурудзою, чебрецем, посолити, поперчити.
Начинити картоплю фаршем. Сир нарізати смужками і викласти на картоплю. Запікати в духовці 5 хвилин.
Водяные форсунки: салат из моря продуктов. Сеть магазинов Да.
Рецепты для мультиварки, вкусно - рецепты пошагово с фото. Царь салатов! Чрезвычайно вкусно.
Рецепты салатов с креветками с фотографиямиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter