Запечена картопля з курячою гомілкою
- Картопля 8 шт.
- Гомілка куряча 7 шт.
- Часник 2 зуб.
- Майонез
- Соус
- Сіль
- Перець чорний
Почистити і порізати навпіл велику картоплю. Варити після кипіння 5 хвилин.
Приготувати соус для обмазування курячих ніжок. Перемішати майонез і кетчуп у рівних кількостях, додати часник.
Курячу гомілку помити, дати злегка стекти на дуршлаку.
Ніжки посолити, поперчити і обмазати тонким шаром соусу.
Дно сковорідки теж промазати соусом (замість олії).
Коли картопля звариться, воду треба злити і дати охолонути. Нарізати картоплю по-селянськи (можна півкільцями).
Викласти картоплю в сковорідку.
Викласти зверху курячі ніжки. Їх треба так розмістити, щоб картоплі не було видно, якщо все-таки маленька дірочка проглядає промазати в цьому місці картоплю майонезом або соусом.
Поставити в розігріту до 180-190°С духовку й запікати приблизно 1-1,5 години.
Осетинские пироги на заказ: рецепт торта вишиванка. Безумно вкусные рецепты блюд.
Рецепт салата курица в перьяхКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Печень с яблоками рецепт в духовкеРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter