Запечена картопля з грибами
- Картопля 7 шт.
- Гриби 100 г
- Молоко 2 скл.
- Майонез
- Перець чорний (мелений)
- Сир твердий 100 г
- Зелень (петрушка й кріп)
Картоплю відварити в шкірці в підсоленій воді, розрізати навпіл і вийняти серединку маленькою ложкою. Близько шкірки залишити 3-5 мм картоплі, тоді при запіканні шкірочка виходить не суха, і можна відокремити її від картоплі.
З серединки (картоплі) зробити картопляне пюре з додаванням молока.
Гриби дрібно нарізати.
Змішати картопляне пюре з грибами, дрібно нарізаною зеленню і чорним перцем. Добре перемішати. Чорний перець повинен відчуватися.
У підготовлену картоплю викласти пюре з грибами.
Сир натерти на крупній тертці. Картоплю змастити майонезом і зверху викласти сир.
Запікати в духовці при температурі 200 градусів 10-15 хвилин. (Головне - щоб сир не підгорів.)
Готову страву подавати до столу, прикрасивши дрібно нарізаною зеленню.
Салат з омлетом корейською морквоюСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Салат копченая Курица. Салат из Курицы, яблок и апельсина.
ЗдесьПроизводство и поставки варенья и джемов из ягод и фруктов. Рецепты варенья
recepti.biz Кулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
http://recepti.biz.uaУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter