Запечена картопля з аджикою
1233
інгредієнти:
- Картопля 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Аджика
- Сир м´який 50 г
- Масло вершкове 20 г
- Сіль
- Коріандр (сушений)
- Перець чорний (мелений)
На лист фольги покласти нарізану кружечками картоплю.
Посипати порізаною кільцями цибулею.
Додати дрібно нарізані шматки сиру і масла, посипати коріандром.
Полити рідкою аджикою, згорнути, закрити фольгу і повернути краї так, щоб не протікало.
Випікати в духовій шафі на середньому вогні приблизно хвилин 35.
Рецепт блюд из творога с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі