Запечена картопля під "шубою"

ДРУГІ СТРАВИ
1614 Запечена картопля під "шубою"
Фото - Запечена картопля під
інгредієнти:
  • Філе куряче 400 г
  • Картопля 5 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Оцет (столовий) 1 ст.л.
  • Цукор 1 ст.л.
  • Сир 150 г
  • Майонез 50 г
  • Масло вершкове
  • Горіх мускатний (мелений)
  • Перець чорний (мелений)
  • Сіль

Запечена картопля під Цибулину очистити і нарізати кільцями.

Запечена картопля під Нарізані кільця цибулі залити окропом, потім додати цукор, сіль і оцет, накрити кришкою і залишити, доки готуються наступні інгредієнти.

фото Запечена картопля під Філе курки порізати невеликими шматочками.

Запечена картопля під Отримані шматочки злегка відбити.

Запечена картопля під Добре відмити картоплю.

Запечена картопля під Сир натерти на тертці.

Запечена картопля під Деко гарно змазати вершковим маслом.

Запечена картопля під Укласти в першу чергу картоплю. Посипати зверху мускатним горіхом, потім сіллю і перцем.

Запечена картопля під Наступним шаром укласти шматочки курки і злегка змастити майонезом.

Далі укласти цибулю (перед цим злити воду з миски з цибулею), а потім сир.

Зверху додати сітку з майонезу.

Запечена картопля під Духовку розігріти до температури 220 градусів (близько 5 хв).

Поставити деко в духовку, зробити вогонь трохи менше і готувати близько 40 хвилин, доки сир із майонезом не отримають золотистий колір.

Потім вимкнути духовку, накрити кришкою і залишити страву в духовці хвилин на п'ять. 

 

Купить капусту: кулинария капуста брокколи. Капуста выращивание.

Праздничные салаты - праздничные салаты к новому году. Мультиварки для выпечки.

Как приготовить летний салат - французские салаты рецепты. Потрясающе вкусный салат.

Приготовление Яблочного штруделя http://recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter