Запечена картопля під "шубою"
- Філе куряче 400 г
- Картопля 5 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Оцет (столовий) 1 ст.л.
- Цукор 1 ст.л.
- Сир 150 г
- Майонез 50 г
- Масло вершкове
- Горіх мускатний (мелений)
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
Цибулину очистити і нарізати кільцями.
Нарізані кільця цибулі залити окропом, потім додати цукор, сіль і оцет, накрити кришкою і залишити, доки готуються наступні інгредієнти.
Філе курки порізати невеликими шматочками.
Отримані шматочки злегка відбити.
Добре відмити картоплю.
Сир натерти на тертці.
Деко гарно змазати вершковим маслом.
Укласти в першу чергу картоплю. Посипати зверху мускатним горіхом, потім сіллю і перцем.
Наступним шаром укласти шматочки курки і злегка змастити майонезом.
Далі укласти цибулю (перед цим злити воду з миски з цибулею), а потім сир.
Зверху додати сітку з майонезу.
Духовку розігріти до температури 220 градусів (близько 5 хв).
Поставити деко в духовку, зробити вогонь трохи менше і готувати близько 40 хвилин, доки сир із майонезом не отримають золотистий колір.
Потім вимкнути духовку, накрити кришкою і залишити страву в духовці хвилин на п'ять.
Купить капусту: кулинария капуста брокколи. Капуста выращивание.
Праздничные салаты - праздничные салаты к новому году. Мультиварки для выпечки.
Как приготовить летний салат - французские салаты рецепты. Потрясающе вкусный салат.
Приготовление Яблочного штруделя http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter