Запечeна картопля і мариновані курячі крильця
- Крило куряче 10 шт.
- Картопля 5 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Оцет бальзамічний
- Соус гранатовий (Наршараб)
- Помідор (сушений)
- Гранат (сушений)
- Перець чилі (мелений)
- Перець чорний
- Сіль
- Приправа (для картоплі)
- Часник
Крила помити, покласти в піалу, посолити, поперчити.
Скропити гранатовим соусом і бальзамічним оцтом, посипати сушеним гранатом, перемеленим червоним сушеним перцем чилі, сушеними томатами.
Покласти нарізану півкільцями ріпчасту цибулю.
Перемішати все і залишити приблизно на годину маринуватися.
Вимити щіткою картоплю, обсушити паперовим рушником, нарізати (нечищену) шайбами.
Обсмажити із двох сторін на рослинній олії, щоб трохи підрум'янилися.
Обсмажену картоплю розкласти на фользі, посолити, розкидати по картоплі розчавлений часник, присипати приправами і загорнути фольгою.
Замариновані крила нанизати на шпажки (попередньо замочені у воді), покласти у рукав для запікання.
Разом із картоплею відправити у вже розігріту до 200 градусів духовку на 20-25 хвилин.
Після закінчення часу подати із маринованою цибулею.
Всегда круглосуточно. Мечта: рецепти блюд на кожен день. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Любишь сладости? Помни о фигуре - рецепты выпечки на рождество. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.
Рецепт салата белочкаРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Рецепты праздничного новогоднего стола. Праздничные новогодние рецепты приготовления блюд.
Рецепт похудения в одной капсуле: рецепти гарячих страв. Диета: рецепты для похудения.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter