Запечена картопля, фарширована сушеними грибами
- Картопля (велика) 9 шт.
- Гриби (сухі) 300 г
- Цибуля ріпчаста (велика) 1 шт.
- Зелень (сухі коренеплоди)
- Приправа (солона, домашня)
- Сметана (густа)
Сухі гриби замочити зранку. Увечері промити кілька разів водою. Подрібнити ножем. Обсмажити з цибулею на оливковій олії. Додати сухі овочі та зелень. Замість солі використати солону приправу.
Гриби готові для начинки.
Почистити картоплю. Розрізати на дві частини. Краї картоплі надрізати ножем. У середині картоплі зробити поглиблення ложкою. У кожну половинку покласти грибну начинку.
Половинки з'єднати і загорнути кожну картоплину у фольгу. Якщо в грибах мало олії, можна додати в нижню половинку.
Картоплю на стіл подавати з овочами.
Продукты для ЗОЖ по низким ценам - пирог из тыквы. Тыква купить почтой.
Рецепты Холодных мини закусок. Рецепты Холодных закусок и канапе.
Выбираете Thermos - приготовление йогурта в термосе. Нужен охладитель молока? Звони.
Рецепты для мультиварки, вкусно: рецепты пошагово с фото. Закупка-продажа сельхозпродукции.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter