Запечена картопля

ДРУГІ СТРАВИ
3752 Запечена картопля
Запечена картопля
інгредієнти:
  • Картопля (не велика) - 12 шт 
  • Капуста цвітна (невеликі суцвіття, за кількістю картоплі.)
  • Огірок (солоний) - 2 шт
  • Олія рослинна 
  • Часник
  • Сіль
  • Зелень (для прикраси)

Запечена картопля інгредієнти Отже, насамперед готуємо картоплю (картоплю краще брати не дуже велику й круглу, але якщо немає круглої, підійде будь-яка). Її добре миємо (тому що їсти будемо зі шкіркою) і розрізаємо її на 8 частин (але не до кінця). Виходить щось на зразок квіточки. Викладаємо її на деко, солимо, перчимо і відправляємо в духовку запікатися до готовності.

Запечена картопля Поки картопля печеться, займаємося цвітною капустою. Суцвіття капусти (їх беремо за кількістю картоплі) відварюємо в підсоленій воді до готовності. Я варила у пароварці. На фото у мене капусти більше, тому що я варила всю головку цвітної капусти.

фото Запечений картопля  Далі готуємо наш, скажімо так, соус. Його я робила "на око" і на свій смак. У  олію додати роздавлений часник і трохи солі. Все добре перемішати. Виходить щось на зразок соусу або підливи для пампушок. .

Запечена картопля Картопля Солоний огірок ріжемо на дрібні шматочки.

Запечена картопля Капуста кольорова Готову картоплю дістаємо з духовки. Вона повинна трохи, як би, розкритися. Тепер кожну картопельку поливаємо нашим соусом-підливою. Я його не шкодувала. Не дарма ж кажуть, що кашу маслом не зіпсуєш. Так і тут, печена картопля неможливо зіпсувати соняшниковою олією і часником. Після, в серединку кожної картоплі викладаємо трохи солоного огірочка (приблизно, 1 ч. л. з гіркою, але може і більше вийти).

Запечена картопля Огірок Тепер прийшла черга цвітної капусти. Беремо суцвіття капусти, гілочку зелені і вставляємо в середину картоплі (як би садимо квітка в горщик).

Прикрашаємо за Вашим смаком. Я прикрасила зеленню і шматочками домашньої ковбаски.

СМАЧНОГО !. !. !. !. !.

Новогодние праздничные блюда и салатыРецепты закусок на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео

www.recepti.biz.uaПраздничное агентство

Рецепт торта медовикРецепты и советы. Кулинарные рецепты

Рецепты приготовления блюд с грибами в микроволновке. Рецепты приготовления блюд в микроволновке.

Рецепты северо-американской кухни. Тирамису-американская кухня.

Кофеварки эспрессо espresso Bosch de longhi Siemens roventa http://recepti.biz.ua