Запечена індича грудка із рисом
- Грудка індички 300 г
- Гірчиця 1 ч.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Спеції
- Сіль
- Морква 1 шт.
- Масло вершкове 10 г
Грудку нарізати невеликими смужками і замаринувати у суміші гірчиці, солі, перцю, спецій і 3 ч. л. олії, усе добре перемішати і залишити хвилин на 15.
На розтопленому вершковому маслі спасерувати цибулю і моркву до золотистого кольору.
Коли овочі підзолотяться, додати м'ясо і смажити ще хвилин 10-15.
Соус.
Змішати вершки, томатну пасту і давлений часник, усе добре перемішати і додати у м'ясо, тримати на вогні ще 10 хвилин.
Потім усе перекласти у посудину для духовки.
Додати сирий рис і залити водою так, щоб вона покрила рис на 2-3 см.
Відправити усе запікатися у духовку при температурі 160 градусів на 60 хвилин.
Производство и продажа лодок РИБ: салат з рибою. Потрясающе вкусный салат.
ЗдесьО суши и блюдах японской кухни. Сеть ресторанов японской кухни
Рецепты быстрой и вкусной диеты - салат з свинячим язиком. Рецепты В Мультиварке Рецепты.
как приготовить пирог из тыквы
Польская кухняТексты статей об изучении Польского языка. Польское турагентство
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter