Запечена індича грудка із рисом

ДРУГІ СТРАВИ
961 Запечена індича грудка із рисом
Фото - Запечена індича грудка із рисом
інгредієнти:
  • Грудка індички 300 г
  • Гірчиця 1 ч.л.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Спеції
  • Сіль
  • Морква 1 шт.
  • Масло вершкове 10 г

Запечена індичих грудка з рисом інгредієнти Грудку нарізати невеликими смужками і замаринувати у суміші гірчиці, солі, перцю, спецій і 3 ч. л. олії, усе добре перемішати і залишити хвилин на 15.

Запечена індичих грудка з рисом На розтопленому вершковому маслі спасерувати цибулю і моркву до золотистого кольору.

фото Запечена індичих грудка з рисом Коли овочі підзолотяться, додати м'ясо і смажити ще хвилин 10-15.

Запечена індичих грудка з рисом Грудка індички Соус.

Змішати вершки, томатну пасту і давлений часник, усе добре перемішати і додати у м'ясо, тримати на вогні ще 10 хвилин.

Запечена індичих грудка з рисом Гірчиця Потім усе перекласти у посудину для духовки.

Запечена індичих грудка з рисом Цибуля ріпчаста Додати сирий рис і залити водою так, щоб вона покрила рис на 2-3 см.

Запечена індичих грудка з рисом Спеції Відправити усе запікатися у духовку при температурі 160 градусів на 60 хвилин.

Производство и продажа лодок РИБ: салат з рибою. Потрясающе вкусный салат.

ЗдесьО суши и блюдах японской кухни. Сеть ресторанов японской кухни

Рецепты быстрой и вкусной диеты - салат з свинячим язиком. Рецепты В Мультиварке Рецепты.

как приготовить пирог из тыквы

Польская кухняТексты статей об изучении Польского языка. Польское турагентство

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter