Запечена індича грудка із журавлиною або брусницею

ДРУГІ СТРАВИ
1039 Запечена індича грудка із журавлиною або брусницею
Фото - Запечена індича грудка із журавлиною або брусницею
інгредієнти:
  • Грудка індича 1 шт.
  • Журавлина (брусниця) 1.5 скл.
  • Сухарі панірувальні
  • Цукор
  • Сіль
  • Часник 2 зуб.
  • Олія рослинна
  • Вода
  • Приправа (для курки)

Грудку індички вимити і замочити у сольовому розчині (1 ст. л. солі на 1 скл. води) години на 2-2,5.

Потім грудку знову обмити. Журавлину (брусницю) подрібнити до стану пюре. 3/4 скл. залишити для соусу і обмазки. У решту журавлини додати цукор і стільки ж ложок панірувальних сухарів, щоб суміш загусла, але не була дуже густою.

У грудці зробити кишеню дуже гострим ножем. У кишеню покласти журавлине пюре (скільки поміститься), розріз скріпити зубочистками або зашити товстими нитками. Грудку натерти розчавленим часником, сіллю, приправою для курки. Потім всю обмазати журавлиним пюре.

Лист фольги змастити олією і покласти грудку. Закрити зверху, щільно закріпивши краї, але залишивши достатньо місця, щоб фольга не порвалася при запіканні.

Поставити запікати у духовку на 1 годину - 1 годину 20 хвилин.

Потім грудку відкрити, знову змастити верх журавлиним пюре і підрум'янити.

Нарізати на скибочки і полити журавлиним соусом. 

 

Распечатка консервация овощей. Консервации овощей- рецепт.

Соус из хрена к языкуПроизводство соусов. Соусы и приправы на основе сои, информация о составе

http://recepti.biz.ua Салат слоёный с Курицей

Сборник рецептов салатов и Холодных закусок. Рецепты горячие. Холодные закуски из рыбы и мяса.

Лучше закажите торт с доставкой - торты без выпечки. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.

Салаты с каперсами и говядинойИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт торта медовика. Рецепты Для Мультиварки.

http://recepti.biz.uaИзготовление тортов на заказ

Рецепт домашний майонезКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter