Запечена індича грудка із журавлиною або брусницею
- Грудка індича 1 шт.
- Журавлина (брусниця) 1.5 скл.
- Сухарі панірувальні
- Цукор
- Сіль
- Часник 2 зуб.
- Олія рослинна
- Вода
- Приправа (для курки)
Грудку індички вимити і замочити у сольовому розчині (1 ст. л. солі на 1 скл. води) години на 2-2,5.
Потім грудку знову обмити. Журавлину (брусницю) подрібнити до стану пюре. 3/4 скл. залишити для соусу і обмазки. У решту журавлини додати цукор і стільки ж ложок панірувальних сухарів, щоб суміш загусла, але не була дуже густою.
У грудці зробити кишеню дуже гострим ножем. У кишеню покласти журавлине пюре (скільки поміститься), розріз скріпити зубочистками або зашити товстими нитками. Грудку натерти розчавленим часником, сіллю, приправою для курки. Потім всю обмазати журавлиним пюре.
Лист фольги змастити олією і покласти грудку. Закрити зверху, щільно закріпивши краї, але залишивши достатньо місця, щоб фольга не порвалася при запіканні.
Поставити запікати у духовку на 1 годину - 1 годину 20 хвилин.
Потім грудку відкрити, знову змастити верх журавлиним пюре і підрум'янити.
Нарізати на скибочки і полити журавлиним соусом.
Распечатка консервация овощей. Консервации овощей- рецепт.
Соус из хрена к языкуПроизводство соусов. Соусы и приправы на основе сои, информация о составе
http://recepti.biz.ua Салат слоёный с Курицей
Сборник рецептов салатов и Холодных закусок. Рецепты горячие. Холодные закуски из рыбы и мяса.
Лучше закажите торт с доставкой - торты без выпечки. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.
Салаты с каперсами и говядинойИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт торта медовика. Рецепты Для Мультиварки.
http://recepti.biz.uaИзготовление тортов на заказ
Рецепт домашний майонезКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter